Persoonlijk

Therapeut Dorien Abels

Therapeut Dorien Abels

Mijn vak is mijn passie. Ik vind het ontzettend leuk om met mensen te werken en er voor een ander te kunnen zijn in een periode van ontwikkeling, verwerking en/of bewustwording. Ook als ik niet aan het werk ben met mijn cliënten, ben ik vaak met mijn beroep bezig. Het is een enorm boeiend vakgebied waarin ik graag blijf ontwikkelen.

Naast mijn werk in mijn praktijk ben ik stagebegeleider bij Stichting ES waar ik psychosociaal hulpverleners in opleiding begeleid en ik ben schoolcounselor bij Psychodidact (opleidingsinstituut psychologie). Als vrijwilliger heb ik veel ervaring opgedaan bij Paradisekids waar ik veel als trainer heb mogen werken met kinderen, tieners en volwassenen. In mijn praktijk in Etten-Leur werk ik met volwassenen.


Praktijkruimte


Opleidingen en registraties

Ik heb een HBO diploma Psychosociaal Therapeut, een HBO diploma Psychosociaal Counselor en een post-HBO diploma Senior Stressmanagement Counseling Coaching en Conflictbemiddeling. Daarnaast volg ik regelmatig erkende scholing op psychologisch en communicatief vlak.

Zo ben ik ook gecertificeerd ACT-therapeut en heb ik diverse opleidingen, cursussen, trainingen en colleges gevolgd in o.a. relatietherapie, gedragsverandering, denkstijlen, gezinsrelaties, autisme, Positieve Psychologie, hooggevoeligheid, zelfcompassie & zelfvertrouwen, Mindfulness, Rationeel Emotieve Therapie, NLP, Journeytherapie.

Als erkend en geregistreerd therapeut ben ik aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), wat niet alleen een kwaliteitsgarantie biedt, maar ook als voordeel heeft dat veel zorgverzekeraars via de aanvullende verzekering een vergoeding bieden.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Dorien Abels
Geregistreerd bij NFG en RBCZ


Therapie Etten-Leur
Dorien Abels is gediplomeerd psychosociaal therapeut met praktijk in Etten-Leur. Ze is geregistreerd bij de NFG en RBCZ.

Ervaringen van cliënten
Dorien is een fijn persoon. Ze heeft me zo goed geholpen, toen ik strubbelde met mezelf.
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak

therapie wageningen Therapie Etten-Leur
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 3 reviews
Ik ben aangesloten bij:

nfg-rbcz
Top